Skopje City Mall

4.86 star(s) from 6215 votes
Ljubljanska 4, Skopje, 1000
Share
Send Message Add Review

Details

Skopje City Mall е првиот современ трговски центар во Македонија со потполно нов концепт кој ги обединува шопингот, забавата и дружењето.

Map

Updates From Skopje City Mall

Share Your Experiance About Skopje City Mall

Other Information